Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮШКА КІЕЎСКАЯ

    -400 г ялавічных костак,

    -150 г курыцы,

    -60 г рулета,

    -150 г пшанічнага хлеба,

    -1 галоўка рэпчатай цыбулі,

    -1 морква,

    -1 корань пятрушкі,

    -0,5 кораня салеры,

    -40 г сметанкавага масла,

    -100 г ялавічыны ці цяляціны,

    -40 г смятаны,

    -2 яечных жаўтка,

    -1,5 л булёна,

    -зеляніна,

    -соль,

    -спецыі па густу.

     

    Кураціну вараць разам з ялавічнымі косткамі. Затым курыную мякаць адлучаюць ад костак, складаюць у міску, а косткі працягваюць варыць разам з ялавічнымі косткамі яшчэ 1,5 гадзіны пры слабым кіпенні. Атрыманы булён працэджваюць. Мякаць курэй, рулет, пшанічны хлеб, размочаны ў булёне, прапускаюць праз мясасечку і масу змешваюць. Рэпчатую цыбулю, нарэзаную дробнымі кубікамі, і карэнні пасеруюць на масле. Мякаць ялавічыны ці цяляціны здрабняюць у мясасечцы, кладуць у булён і вараць. За 5-10 хвілін да канчатка варкі дадаюць масу з мякаці курэй, рулета і хлеба. Запраўляюць пасераванымі цыбуляй і карэннямі, смятанай, змяшанай з сырымі яечнымі жаўткамі. Разлітую ў талеркі юшку пасыпаюць зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar