Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮШКА ПЯРЛОВАЯ З ГРЫБАМІ

    -грыбы сушоныя - 100 г

    -пярлоўка - 0.5 шклянкі

    -бульба - 6 шт.

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -морква - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    - масла сметанкавае - 3 ст. лыжкі

    -смятана - 1.5 шклянкі

    -мука - 1 ст. лыжка

    -квас бурачны - 1 шклянка

    -вада - 1.5 л

    -смятана - па густу

    -зеляніна - па густу

    -спецыі - па густу

    -соль - па густу

     

    Грыбы прамываюць, заліваюць 8 шклянкамі халоднай вады і вараць да гатовасці. Звараныя грыбы прамываюць, наразаюць дробнымі кубікамі, а адвар працэджваюць. У кіпячы грыбны адвар кладуць вычышчаную і нарэзаную кубікамі бульбу, вараць 10 хвілін, дадаюць звараную асобна пярлоўку, пасераваныя на масле з даданнем мукі нарэзаныя дробнымі кубікамі моркву, пятрушку і дробна нарэзаную цыбулю, нарэзаныя грыбы, перац, лаўровы ліст, бурачны квас, соляць і вараць усё 5-7 хвілін. Пры падачы на стол юшку ў талерцы запраўляюць смятанай і пасыпаюць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 236 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar