Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 10
    Гасцей: 10
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЛЕНІНГРАДСКАЯ САЛЯНКА

    -1.5 л булёна,

    -200 г паляндвіцы гусака,

    -3 цыбуліны,

    -3 салёных агурка,

    -2 ст.лыжкі каперсаў,

    -1 корань салеры,

    -80 г тамату-пюрэ,

    - 2 ст.лыжкі топленага масла,

    - 4 ст.лыжкі смятаны,

    -палоўка цытрыны,

    -перац гарошкам,

    -зеляніна кропу,

    -алівы і масліны (без костачак),

    -соль.

     

    Сварыць булён з гусака, мяса астудзіць і нарэзаць лустачкамі. Агуркі ачысціць ад насення, парэзаць саломкай і прыпусціць у дзвюх сталовых лыжках булёна. Цыбулю і салеру дробна пасекчы і пасераваць у масле. Пасераваць тамат-пюрэ. У кіпячы булён пакласці агуркі, цыбулю, салеру і тамат, варыць 10-15 хвілін пры слабым кіпенні. Дадаць алівы, каперсы, лустачкі гусака, перац, соль, давесці да кіпення, варыць 5-6 хвілін пры слабым нагрэве. Зняць з агню і даць настаяцца ў плыні 15 хвілін. Пры падачы дадайце масліны, вычышчаныя ад скуркі долькі цытрыны, заправіць смятанай і пасыпаць зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar