Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    МАЛОЧНЫ СУП З ЦЫБУЛЯЙ

    -100 г булкі,

    -30 г сметанкавага масла,

    -1 яйка,

    -1/2 вялікай галоўкі цыбулі,

    -40 г сыра пармезан ці швейцарскага,

    -750 г малака,

    -соль

     

    Абсмажаную булку расцерці. Размяшаць яйкі з цёртым сырам.

    Пластамі выкласці ў супавую міску размятую булку і сумесь яйкаў з сырам, чаргуючы пласты не меней двух разоў, затым міску змясціць на вадзяную лазню.

    Пасераваную цыбулю разварыць у падсоленым малацэ, працерці праз сіта ці размяшаць міксерам. Давесці малако да кіпення і заліць ім прадукты

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 314 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar