Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    МАСКОЎСКАЯ САЛЯНКА

    -200 г свежай сёмгі,

    -200 г свежага судака,

    -200 г свежай (ці салёнай) асятрыны,

    -100 г аліў,

    -2 сталовыя лыжкі тамата-пюрэ,

    -3-4 белых марынаваных грыба,

    - 2-3 салёных агурка,

    -1 цыбуліна,

    -2 сталовыя лыжкі сметанкавага масла,

    -1 сталовая лыжка мукі,

    -1 шклянка агурочнага расола,

    -1 сталовая лыжка каперсаў,

    -чорны перац,

    -лаўровы ліст,

    -соль па густу,

    -1,5-2 л мяснога ці рыбнага булёна.

     

    Дробна парубленую цыбулю пакласці ў рондаль і абсмажыць на масле. Усыпаць у гэты ж рондаль муку, уліць булён і агурочны расол, добранька перамяшаць і давесці да кіпення. Затым дадаць нашаткаваныя грыбы, каперсы, алівы, лаўровы ліст і перац і зноў давесці да кіпення. Пакласці ў рондаль апараныя кавалкі падрыхтаванай рыбы, прыпушчаныя з таматам-пюрэ агуркі і варыць да гатовасці рыбы на слабым агні. Салянка павінна мець светлы, злёгку чырванаваты булён, востры густ, пах рыбы і рэзкіх затавак. У талеркі раскладваюць па кавалку кожнага віду рыбы, заліваюць іх супам, дадаюць кружок цытрыны, зеляніну, масліны. Да салянкі добра падаць расцягаі з рыбай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 182 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar