Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    НАВАГОДНЯЯ САЛЯНКА

    Гэту салянку рыхтуюць, як правіла ўжо 1 студзеня. Нішто раніцай не можа параўнацца са сподачкам гарачэй саляначкі.

    -курыца - 500 г,

    -сасіскі - 100 г,

    -сардэлькі - 100 г,

    -каўбаса вэнджаная - 100 г,

    -вэнджанае мяса - 100 г,

    -салёныя агуркі - 2 шт.,

    -морква - 1 шт.,

    -бульба - 2 шт.,

    -цыбуля - 2 шт.,

    -каперсы 3-4 шт.,

    -таматавая паста,

    -алей,

    -соль.

     

    Сварыце булён з курыцы. Затым курыцу дастаньце і дробна нарэжце. Моркву натрыце на буйнай тарцы, парэжце цыбулю і абсмажце гародніну на патэльні з алеем. Потым дадайце таматавую пасту і тушыце ўсё гэта яшчэ некалькі хвілін. У булён дадайце дробна нарэзаныя бульбу і салёныя агуркі. Парэжце сасіскі, сардэлькі, вэнджаную каўбасу і вэнджанае мяса. Усё гэта, уключаючы нарэзаную курыцу, пакладзіце ў булён. І не забудзьцеся пра падсмажаную гародніну. Апошнімі пакладзіце каперсы. У гатовую страву ў талерку дадайце дольку цытрыны, алівы і масліны

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar