Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ПІЎНЫ СУП З БЕКОНАМ (ROULARIUS SOUP)

    - масла сметанкавае – 100 г

    - вэнджаны бекон – 200 г

    - цыбуля-шалот - 20 маленькіх цыбулінак

    - грыбы свежыя – 250 г

    - цыбуля-парэя - 2 сцябла

    - салера - 2 сцябла

    - морква - 2 шт.

    - бульба - 2 шт.

    - піва Rodenbach - 2 бутэлькі

    - мясны булён – 1 л

    - соль - па густу

    -перац молаты - па густу

    для букета Гарні:

    - лаўровы ліст - 1 шт.

    - корань пятрушкі - 3 шт.

    для ўпрыгожвання:

    - зеляніна пятрушкі і шніт-цыбулі

     

    Ў сатэйніку растапіце 100 г сметанкавага масла, пасля чаго пакладзіце нарэзаны маленькімі брусочкамі ці палоскамі бекон. Як толькі кавалачкі падрумяняцца, перакладзіце іх шумоўкай на талерку. Цыбулю дробна парэжце, абсмажце да карычневага колеру ў тым жа тлушчы, у якім смажыўся бекон, і перакладзіце на талерку. Грыбы парэжце на пласціны і абсмажце іх амаль да поўнай гатовасці. Далей у рондалі, у якой будзеце варыць суп, злучыце грыбы, цыбулю і бекон, дадайце даволі дробна нарэзаную гародніну (усё па рэцэпту), букет з рэзкай травы, ўсё запраўце спецыямі і заліце гарачым тлушчам. Затым адразу ж ўліце літр мяснога булёна, 2 бутэлькі піва Rodenbach, перамяшайце і накрыйце вечкам. Пакіньце суп варыцца на маленькім агні (ён павінен злёгку кіпець). За 30 хвілін да гатовасці супу, зусім паменшыце агонь і дастаньце з рондаля букет з травы. Зліце вадкасць з гароднінай з супу ў блендэр, здрабніце, затым дадайце бекон і грыбы. Атрыманы суп-пюрэ запраўце па густу соллю і перцам, разліце па талерках, пасыпце свежай зелянінай пятрушкі і цыбулі і падавайце гарачым. Калі суп атрымаўся занадта густым, то дадайце вады ці булёна і пракіпяціце.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 200 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar