Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ПІЎНЫ СУП З ВАЙГЕНСФЕЛЬДА

    - светлае піва - 3 шклянкі

    - сліўкі - 2 шклянкі

    - яйка (жаўток) - 3 шт.

    - гваздзіка - 3 шт.

    - карыца - трохі

    - цэдра адной цытрыны

    - цукар - па густу

    - белыя сухаpы - па густу.

     

    Светлае піва змяшаць з гваздзікай, карыцай, цэдрай цытрыны і невялікай колькасцю цукру, паставіць на агонь. Ўтвараючаеся шумавінне трэба ўвесь час здымаць. Змяшаць сліўкі з жаўткамі. Ўліць у суп і пераставіць яго на маленькі агонь. Варыць, памешваючы да таго часу, пакуль суп не згусне. Зараз можна падаваць на стол, дадаючы ў кожную талерку сухарыкі з белага хлеба.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 194 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar