Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК " ДЗЯМ'ЯН"

    -1 невялікая курыца,

    -2 сярэднія цыбуліны,

    -1 - 2 морквы,

    -корань і зеляніна пятрушкі,

    -5 - 6 бульбін,

    -2 - 3 салёных агурка,

    -соль,

    -смятанкавае масла для смажання,

    -1 лаўровы ліст,

    -перац гарошак.

     

    Курыцу рассекчы на кавалачкі, сварыць булён. Бульбу парэзаць кубікамі і кінуць у булён. Моркву і корань пятрушкі пацерці на буйнай тарцы, дробна парэзаць цыбулю і спасераваць гародніну на сметанкавым масле. Пакласці спасераваную гародніну ў булён. Калі бульбачка будзе амаль гатовая, кінуць перац, лаўровы ліст і парэзаныя саломкай агуркі. Пасаліць суп па густу. Калі бульбачка гатовая, суп можна здымаць з агню. Пры падачы расольніку, у кожную талерку пакласці трохі маянэза і здробненую зеляніну пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar