Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК ГАРОДНІННЫ

    -3-4 салёных агурка,

    -клубень бульбы,

    -1 морква,

    -1 рэпа,

    -0,5 шклянкі рысу,

    -корань пятрушкі,

    -2 цыбуліны,

    -цыбуля-парэя,

    -3 лаўровых ліста,

    -пучок кропу,

    -пучок пятрушкі.

     

    Бульбу памыць, нарэзаць кубікамі і кінуць у рондаль з кіпенем. Моркву і пятрушку нашаткаваць і пакласці ў рондаль, услед за імі і рэпу, нашаткаваную саломкай. Зеляніну цыбулі-парэі дробна нарэзаць і ўвесці ў расольнік. Белы стрыжань цыбулі-парэі нарэзаць вельмі тонкімі кольцамі і таксама пакласці ў суп. Агуркі ачысціць ад лупіны і разрэзаць уздоўж на 4 часці. Дробна нашаткаваць агуркі і ўвесці ў расольнік. Сцеблы рэзкай зеляніны нарэзаць крупкай і пакласці ў рондаль, зняты з агню. Даць настаяцца пад вечкам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 168 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar