Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК МАСКОЎСКІ З БЕЛЫХ КАРЭННЯЎ

    -300 г пятрушкі (карэнні),

    -200 г пастарнака (карэнні),

    -100 г салеры (карэнні),

    -2 цыбуліны,

    -200 г цыбулі-парэі,

    -130 г шчаўя,

    -130 г шпінату ці салаты,

    -3-4 салёных агурка,

    -50 г сметанкавага масла,

    -1,8 л курынага булёна,

    -соль,

    -зеляніна,

    - спецыі,

    -перац гарошкам,

    -лаўровы ліст.

    Для льезона:

    -350 мл малака,

    -3 яечных жаўтка.

     

    Прыгатаваць булён з курыцы. У кіпячы булён пакласці вычышчаныя і саломкай нарэзаныя салёныя агуркі. Праз 10-15 хвілін дадаць пасераваныя на сметанкавым масле белыя карэнні і цыбулю і варыць яшчэ 15-20 хвілін. Пасля гэтага ўліць пракіпячоны , працэджаны агурочны расол, пакласці здробненае лісце шчаўя, шпінату ці салаты, спецыі, соль і давесці да кіпення. Гатовы расольнік заправіць льезонам і сметанкавым маслам.

    Падрыхтоўка льезона: жаўткі яйкаў развесці кіпячоным і астуджаным да 60-70°С малаком і выгрэць, увесь час памешваючы (не дапушчаючы кіпення), да загусцення. Пасля ўводзін льезона суп не кіпяціць (інакш яйка згорнецца)

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 173 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar