Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК МЯСНЫ

    - ныркі - 70 г

    - агуркі салёныя - 3 шт.

    - расол агурочны - 2 ст.л.

    - бульба - 2 невялікіх клубня

    - морква - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна

    - корань пятрушкі - 10 г

    - корань салеры - 10 г

    - крупа пярловая - 1 ст.л.

    - зеляніна кропу, пятрушкі і салеры - па густу

    - смятана - 1 ст.л.

    - масла сметанкавае - 1 ст.л.

    - лаўровы ліст,

    -перац чорны гарошкам,

    -перац духмяны гарошкам,

    -соль - па густу

     

    Ныркі добра прамыць, заліць вадой і пакінуць на некалькі гадзін. Затым ваду зліць, перакласці ныркі ў рондаль, заліць халоднай вадой, варыць 5-10 хвілін, яшчэ раз зліць ваду, прамыць амаль халоднай вадой, закласці ў кіпень (каля 1.5-2 шклянкі), праварыць 30 хвілін, дадаць нарэзаныя карэнні, распараныя крупы, праз 10-15 хвілін - кубікі бульбы, дробна нарэзаную цыбулю і варыць да гатовасці бульбы на ўмераным агні.

    Затым пакласці падрыхтаваныя агуркі (без насення і скуркі), заправіць па густу соллю і агурочным расолам, увесці спецыі і варыць 10-15 хвілін, пасля чаго, пераканаўшыся ў гатовасці нырак, дадаць зеляніну і варыць яшчэ 3 хвіліны. Гатовы расольнік разліць па талерках, дадаць смятану і зеляніну.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar