Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК НОВАТРОІЦКІ

    -15 яршоў,

    -400 г судака,

    -400 г свежай (свежамарожанай) асятрыны,

    -400 г салёнай рыбы (сяўруга, асятрына, бялуга),

    -10-15 ракаў,

    -4 кораня пятрушкі,

    -5 салёных агуркоў,

    -2 ст. лыжкі мукі,

    -агурочны расол,

    -соль,

    -перац - па густу,

    -1 ст. лыжка тамата-пюрэ,

    -1 пучок кропу.

     

    Яршоў скласці ў марлю, завязаць яе ў вузельчык і апусціць у рондаль з вадой. Дадаць корань пятрушкі, соль і сварыць юху. Калі юха сварыцца, выдаліць з яе марлю з яршамі і працадзіць.

    Затым сварыць у ёй парцыённыя кавалкі буйнай рыбы. Звараную рыбу перакласці ў халодную падсоленую ваду.

    Салёную рыбу сварыць асобна. У разагрэтым рондалі абсмажыць муку, развесці яе гарачым агурочным расолам, давесці да кіпення, дадаць у рыбны булён і яшчэ раз закіпяціць.

    Затым пакласці ў рондаль гарнір: кавалкі адваранай рыбы, прыпушчаныя з таматам да мяккасці агуркі, вараныя ракавыя шыйкі. У талеркі з расольнікам пакласці кроп.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 182 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar