Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК ПІЦЕРСКІ

    - бульба - 5-6 клубняў

    - крупа (пшанічная, пярловая, аўсяная) - 1 шклянка

    - морква - 1 шт. сярэдніх памераў

    - корань пятрушкі - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна

    - масла сметанкавае - 2 ст.л.

    - агуркі салёныя - 2 шт. сярэдніх памераў

    - тамат-пюрэ - 1 ст.л.

    - агурочны расол - 1/2 шклянкі

    - соль,

    -перац,

    -лаўровы ліст - па густу

    - булён ці вада - 2 л

    - мяса (ялавічына, бараніна) - 500-600 г

     

    Расольнік рыхтуюць на мясным булёне з рознымі мяснымі прадуктамі. Для вегетарыянскага расольніку запатрабуюцца свежыя ці сушоныя грыбы (5-6 шт.). Крупу перабраць, добра прамыць, заліць трыма няпоўнымі шклянкамі кіпеню, паставіць на слабы агонь і распарыць да размякчэння.

    Адвар зліць, а крупу прамыць. Бульбу нарэзаць невялікімі брусочкамі, моркву і пятрушку лустачкамі, цыбулю - паўколамі. Карэнні і цыбулю абсмажыць на масле, дадаўшы тамат-пюрэ.

    Агуркі ачысціць, выдаліўшы скурку і насенне. У кіпячы булён пакласці крупу і варыць да гатовасці. За 15-20 хвілін да канчатка варкі дадаць бульбу, пасераваныя карэнні, агуркі. У канцы варкі расольнік заправіць агурочным расолам, соллю па густу.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 132 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar