Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК СА ШЧАЎЕМ ПА-СТАРАМАСКОЎСКУ

    -курыны булён - 350 мл

    -агурочны расол - 350 мл

    -салера (корань) – 20 г

    -пятрушка – 20 г

    -шчаўе (дробна нарэзанае) – 250 г

    -сметанкавае масла – 10 г

    -салёныя агуркі - 3 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -пятрушка - 1 пучок

    -лаўровы ліст

    -чорны перац (молаты) - па густу.

     

    Салёныя агуркі нарэзаць тонкай саломкай. Карэнні салеры і пятрушкі вымыць, ачысціць, нарэзаць ці нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю ачысціць, пасекчы і пасераваць разам з салерай у распушчаным сметанкавым масле. Курыны булён давесці да кіпення.

    Пакласці агуркі, праз 10 хвілін дадаць пасераваныя з цыбуляй карэнні. Варыць 15 хвілін. Агурочны расол пракіпяціць і працадзіць праз марлю, складзеную ў 4 пласты. Уліць у рондаль з супам.

    Дадаць перац, лаўровы ліст і давесці да кіпення. Пакласці шчаўе, варыць 2-3 хвіліны, зняць з пліты. Перад падачай на стол пасыпаць расольнік здробненай зелянінай і, па жаданні, заправіць сметанкавым маслам ці смятанай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 168 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar