- груца - 1/2 шклянкі
- бульба - 4-5 шт.
- морква - 1 шт.
- салёны агурок - 2-3 шт.
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- соевы соус (Сэн Сой Класічны Перац) - 4 ст.л.
- лаўровы ліст - 1 шт.
- вада - 2 л.
Груцу адварыць да гатовасці. У вялікі рондаль уліць ваду і давесці да кіпення. Пакласці парэзаную кубікамі бульбу. Варыць да паўгатовасці. Затым дадаць цёртую на буйнай тарцы моркву. Даць пакіпець 1 хвіліну. Пакласці ў суп адвараную груцу. Дадаць цыбулю, соевы соус (Сэн Сой Класічны Перац), дробна сечаныя салёныя агуркі і лаўровы ліст. Варыць 5 хвілін. Можна падаваць са смятанай ці без
|