Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 9
    Гасцей: 9
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК З АСЕТРОВАЙ РЫБАЙ

    -асетр - 500-600 г

    -пятрушка (корань) - 1 шт.

    -салера - 1 шт.

    -цыбуля-парэя - 1 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -шчаўе – 100 г

    -шпінат – 50 г

    -агуркі салёныя - 2 шт.

    -алей - 2 ст.л.

    -яйка (жаўток) - 1 шт.

    -малако - 1 шклянка

    -соль - па густу.

     

    Падрыхтаваны кавалак асятрыны заліць халоднай вадой, пасаліць, варыць да гатовасці. Затым выняць рыбу, перакласці ў іншы посуд і заліць невялікай колькасцю булёна. Перабраць і дробна нарэзаць шчаўе і шпінат. Салёныя агуркі ачысціць ад скуркі і нарэзаць саломкай.

    Пятрушку, корань салеры, цыбулю-парэю і рэпчатую цыбулю здрабніць і злёгку абсмажыць на масле. Падагрэць булён да кіпення і пакласці ў яго; агуркі, абсмажаныя карэнні і спецыі.

    Варыць прыблізна 25-30 хвілін. Праз 20-25 хвілін дадаць шпінат і шчаўе і працэджаны агурочны расол. Сыры яечны жаўток размяшаць з цёплым малаком, паставіць на слабы агонь і, памешваючы, падагрэць, але не да кіпення. Падагрэць нарэзаную парцыённымі кавалкамі рыбу.

    Пакласці ў кожную талерку. Расольнік заправіць яечна-малочнай сумессю. Пасыпаць зелянінай пятрушкі. Пры жаданні шпінат у расольніку можна замяніць, лісцікамі зялёнай салаты.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 175 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar