Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК З БРУЧКАЙ

    -2 ныркі,

    -2 морквы,

    -1 бручка,

    -2 бульбіны,

    -2 агурка,

    -1 корань салеры,

    -1 корань пятрушкі,

    -3-4 гарошыны перцу чорнага.

     

    Нарэзаць кубікамі моркву, бручку, корань пятрушкі, салеру. Цыбулю нашаткаваць і абсмажыць разам з гароднінай, дадаўшы 2 г. лыжкі мукі. У падсоленую ваду апусціць абсмажаную гародніну і нарэзаную бульбу.

    Вычышчаныя і нарэзаныя долькамі салёныя агуркі пакласці ў суп пасля таго, як бульба і астатняя гародніна закіпіць. За 5 хвілін да гатовасці ў суп пакласці перац гарошкам.

    Асобна сварыць ныркі, нарэзаць дробнымі долькамі і пакласці ў гатовы суп. Перад падачай на стол суп заправіць смятанай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 157 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar