Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК З ФАСОЛЛЮ

    - фасоль - каля 50 г

    - агуркі салёныя - 1-2 шт.

    - бульба - 3-4 клубня

    - масла сметанкавае - 1 ст.л.

    - смятана - 1 ст.л.

    - яйка - 1/4 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна

    - морква - 1 шт.

    - корань пятрушкі - 5 г

    -корань салеры - 5 г

    - лаўровы ліст,

    -перац чорны гарошкам,

    -соль - па густу

     

    Фасоль перабраць, прамыць, замачыць на 6 гадзін, затым ваду зліць, ізноў заліць халоднай вадой, пасля чаго адварыць да гатовасці, адвар адцадзіць, але не выліваць.

    Салёныя моцныя агурочкі ачысціць ад скуркі (можна і ад насення), нарэзаць саломкай і прыпусціць з невялікай колькасцю вады. Цыбулю, моркву, корань пятрушкі і салеры адносна дробна нарэзаць і спасераваць на сметанкавым масле.

    У адвар фасолі ўліць ваду, давесці да кіпення, пакласці бульбу, нарэзаную брусочкамі, і варыць амаль да гатовасці.

    Дадаць прыпушчаныя агуркі, пасераваныя карэнні і рэпчатую цыбулю, варыць 7-10 хвілін. За 5 хвілін да канца варкі пакласці адвараную фасоль, уліць пракіпячоны агурочны расол, заправіць чорным перцам (гарошкам), дадаць лаўровым ліст, пасаліць.

    Зняўшы з агню, расольнік заправіць сырым яечным жаўтком, расцёртым з часткай смятаны. Гатовы расольнік разліць па талерках, пакласці смятану і дробна нарэзаную зеляніну

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 179 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar