Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК З ФРЫКАДЭЛЬКАМІ З БАТТЭРФІШ

    -бульба - 5-6 шт.

    -морква - 1 шт.

    -пятрушка (корань) - 1 шт.

    -соль - па густу

    -агуркі салёныя - 2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 3 шт.

    -яйка - 1 шт.

    -вада - 1.5 г

    -рыба баттэрфіш – 800 г

    -спецыі - па густу.

     

    Рыбу пачысціць і вытрыбушыць. Галаву і косці заліць халоднай вадой. Дадаць лаўровы ліст, спецыі, пасаліць і паставіць на агонь. Цыбулю і моркву дробна нарэзаць і абсмажыць на сметанкавым масле.

    У гатовы працэджаны булён пакласці абсмажаныя цыбулю і моркву, пятрушку і варыць на слабым агні. Калі гародніна будзе гатовая, у булён пакласці бульбу.

    Хвілін праз 8-10 дадаць злёгку адвараныя (прыпушчаныя) салёныя агуркі, фрыкадэлькі і давесці расольнік да гатовасці.

    Перад падачай пасыпаць зелянінай пятрушкі.

    Для падрыхтоўкі фрыкадэлек паляндвіцу рыбы і цыбулю прапусціць праз мясасечку, дадаць яйка, соль, перац і добра перамяшаць. З атрыманага фаршу вырабіць фрыкадэлькі (5-7 штук на порцыю).

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 171 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar