Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК З КАНСЕРВАЎ "СТАЎРЫДА Ў МАСЛЕ"

    -1 слоік кансерваў "Стаўрыда ў масле"

    - 2 клубня бульбы,

    -1,5 ст. лыжкі груцы,

    -1 корань морквы,

    -1 корань пятрушкі,

    -1 салёны агурок,

    -1 невялікая галоўка рэпчатай цыбулі,

    -1 ст. лыжка алею,

    -1 ст. лыжка тлушчу,

    -некалькі гарошын духмянага перцу,

    -лаўровы ліст,

    -соль,

    -зеляніна пятрушкі,

    -4 г. лыжкі смятаны,

    -1,5 л вады.

     

    Груцу перабраць, добра прамыць, заліць 0,5 шклянкі кіпеню, паставіць на слабы агонь і распарыць да размякчэння. Адвар зліць, а крупу прамыць. Корань пятрушкі і салёны агурок нарэзаць саломкай, пакласці ў невялікую патэльню, дадаць трохі булёна, тлушч і прыпусціць да размякчэння гародніны. Моркву нарэзаць дробнымі кубікамі, цыбулю - саломкай і абсмажыць на алеі. У кіпячую ваду пакласці груцу і варыць 20-30 хвілін. За 15 хвілін да канчатка варкі апусціць у рондаль нарэзаную брусочкамі бульбу, падрыхтаваную гародніну, рыбу, лаўровы ліст, соль, перац. У талерку з расольнікам пакласці смятану і зеляніну пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 199 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar