- бульба – 80 г
- салёныя агуркі – 60 г
- рэпчатая цыбуля – 25 г
- морква – 20 г
- сланечнікавы алей – 25 г
- крабавыя палачкі – 60 г
- чырвоная фасоль (кансерваваная) - 1 ст.л.
- смятана – 20 г
- таматавая паста - 1 ст.л.
- кроп (зеляніна)
-соль - па густу.
Бульбу нарэзаць кубікамі, кінуць у падсоленую кіпячую ваду, варыць 10 хвілін. Дадаць нарэзаныя салёныя агуркі. Моркву і цыбулю спасераваць у сланечнікавым алеі з даданнем таматавай пасты. Перакласці ў суп, дадаць нарэзаныя кубікамі крабавыя палачкі і фасоль. Варыць яшчэ 5-10 хвілін. Пры падачы ўпрыгожыць смятанай і сечаным кропам.
|