- булён
- кукуруза кансерваваная - 100 г
- агуркі салёныя - 2 шт.
- бульба - 3-4 клубня
- корань пятрушкі - 40 г
- морква - 1 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна
- капуста свежая - 1/5 невялікага качана
- масла сметанкавае - 1 ст.л.
- смятана - 1 ст.л.
- зеляніна,
-перац духмяны гарошкам,
-лаўровы ліст,
-соль - па густу
Карэнні прамыць, пасекчы кубікамі, рэпчатую цыбулю нарэзаць саломкай і спасераваць на масле разам з карэннямі. У кіпячы булён пакласці нашаткаваную свежую капусту, даць закіпець яшчэ раз, пасля чаго дадаць нарэзаную долькамі бульбу. За 10 хвілін да канца варкі пакласці вычышчаныя ад скуркі, нарэзаныя кубікамі агуркі, пасераваную гародніну, кукурузу, духмяны перац гарошкам, лаўровы ліст і давесці да гатовасці. Гатовы расольнік разліць па талерках, пакласці смятану
|