Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК З МЯСАМ І ГРЫБАМІ ПА-РУСКУ

    -ялавічына (на костачцы) – 300 г

    -свініна (на костцы) – 300 г

    -баравікі - 2-3 шт.

    -морква - 1 шт.

    -рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    -салёныя агуркі - 3-4 шт.

    -груца - 1/2 шклянкі

    -бульба - 2-3 шт.

    -агурочны расол - 1 шклянка

    -яйка (жаўток) - 1 шт.

    -смятана - 1/2 шклянкі

    -лаўровы ліст - 1-2 шт.

    -перац (гарошак) - 5-8 шт.

    -соль - па густу

    -зеляніна - па густу

    -вада - 3 л.

     

    Мяса насекчы ці пакласці ў рондаль суцэльнымі кавалкамі, добранька прамыць, заліць вадой. Паставіць на пліту і давесці да кіпення. Калі вада закіпіць, зменшыць тэмпературу, зняць пену, пакласці моркву, цыбулю, спецыі і варыць да гатовасці мяса.

    Пакуль варыцца булён, прамыць пярлоўку ў некалькіх водах і заліць вадой, даць пастаяць. Затым адварыць пярлоўку да гатовасці. Грыбы нарэзаць і абсмажыць на алеі.

    Салёныя агуркі нарэзаць саломкай, падрыхтаваць шклянку расола. Паккласці ў булён грыбы, салёныя агуркі. Дадаем ў суп пярлоўку, бульбу, спецыі і варым яшчэ 15 хвілін. Уліваем агурочны расол.

    Адлучыць жаўток ад бялку і злучыць са смятанай, акуратна перамяшаць. Ўліць расцёртую з жаўтком смятану ў суп. Суп варта пасаліць і закіпяціць. Пры падачы пасыпаць суп зелянінай кропу

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 176 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar