Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК З ПІКШАЙ

    -смятана - 4 г..л.

    -маргарын - 2 ст.л.

    -булён рыбны - 1.5 л

    -агуркі салёныя - 1 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -пятрушка (корань) - 1/2 шт.

    -морква - 1 шт.

    -бульба - 5 шт.

    -крупа пярловая - 1/2 шклянкі

    -пікша – 500 г

    -зеляніна (дробна нарэзаная) - 1 ст.л.

    -соль - па густу

    - спецыі - па густу

    -агурочны расол - па густу.

     

    Перабярыце і добра прамыйце груцу, заліце кіпенем (1:3) і адварыце пры слабым нагрэве, зачыніўшы вечкам. Рыбу разрабіце на паляндвіцу. З костак і галавы (без жабраў) сварыце булён, працэдзіце.

    Карэнні і цыбулю нарэжце саломкай і абсмажце на маргарыне. Агуркі нарэжце саломкай, папярэдне ачысціўшы ад скуркі і выдаліўшы насенне, прыпусціце ў булёне.

    У кіпячы булён пакладзіце крупу і варыце пры слабым кіпенні 20 хвілін, дадайце кавалачкі рыбы, нарэзаную брусочкамі бульбу, абсмажаныя карэнні, варыце яшчэ 10 хвілін, пакладзіце агуркі, лаўровы ліст, перац, запраўце пракіпячоным агурочным расолам, соллю, давядзіце да гатовасці.

    У талеркі пакладзіце па кавалачку рыбы, наліце расольнік, дадайце смятану і зеляніну

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 168 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar