Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК З РЫБНЫМІ КАНСЕРВАМІ "ЛАСОСЬ НАТУРАЛЬНЫ"

    -кансервы "ласось натуральны" - 1/2 слоікі,

    -агуркі салёныя - 50 г,

    -цыбуля рэпчатая - 30 г,

    -бульба - 100 г,

    -морква - 20 г,

    -корань пятрушкі - 5 г,

    -рыс - 5 г,

    -цэдра -1/5 цытрыны,

    -часнык - 3 г,

    -алей - 20 г,

    -тамат- пюрэ - 10 г.

     

    Вычышчаныя ад скуркі салёныя агуркі, рэпчатую цыбулю, моркву, корань пятрушкі нашаткаваць, заліць алеем, дадаць 1/3 шклянкі вады і тушыць пад вечкам на слабым агні.

    Калі вада выпарыцца, тушаную гародніну пакласці ў кіпячую ваду, ўсыпаць рыс і варыць да гатовасці рысу. Дадаць тамат-пюрэ, затым нарэзаную брусочкамі бульбу.

    Калі бульба сварыцца, пакласці ў расольнік кансервы "Ласось натуральны", часнык, тоўчаны з соллю, і цытрынавую цэдру.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 172 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar