-700 г мяса зайца
-1 морква
-1 корань салеры
-5 салёных агуркоў
-1 ст. л. мукі
-пятрушка
Тушку зайца вытрыбушыць, старанна прамыць і зняць плеўку. Парэзаць на дробныя кавалкі. Пакласці ў рондаль мяса, заліць расолам з-пад агуркоў, дадаць моркву, салеру, корань пятрушкі і варыць да гатовасці, здымаючы пену. Калі мяса сварыцца, дадаць вычышчаныя салёныя агуркі, нарэзаныя кружочкамі. Муку абсмажыць на сметанкавым масле і, увесь час памешваючы, дадаць у расольнік. Давесці да кіпення. Перад падачай на стол дадаць свежую зеляніну пятрушкі і кропу.
|