Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСОЛЬНІК "ЗАЛАТЫ ГРАБЕШОК"

    -1 курыца з трэбухамі

    -10 бульбін

    -6 моркваў

    -6 цыбулін

    -5 салёных агуркоў

    -1 кг рысу

    -0,5 ст. лыжкі груцы

    -0,5 ст. лыжкі алею

    -слоік маянэза

    -соль,

    -перац,

    -лаўровы ліст

     

    Засыпаем у кіпячы булён (у нас яго атрымалася каля 2 літраў) нарэзаныя кубікамі 4 бульбіны, замочаную ці папярэдне адвараную пярлоўку, затым дзве цыбуліны, пасераваныя разам з нарэзанымі саломкай трыма агуркамі. Рэшткі адваранага курынага мяса, сэрца, страўнік і печань парэжам і пакладзём у расольнік. Дадамо соль і перац, пару сталовых лыжак агурочнага расола. За 5 хвілін да канчатка варкі пакладзём лаўровы лісцік, накрыем рондаль вечкам і дамо настаяцца.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 206 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar