Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСТОЎСКАЯ ЮХА-1

    -600-800 г судака,

    -600 г бульбы,

    -1 цыбуліна,

    -350 г памідораў,

    -2 ст.л. масла,

    -1 лаўровы ліст,

    -10 гарошын перцу,

    -1 пучок пятрушкі,

    -жменька зеляніны салеры,

    -па 2-3 ст.л. зеляні кропу і пятрушкі,

    -соль.

     

    Галаву, скуру і косткі рыбы сварыць на працягу 30 хвілін у 2,25 літрах злёгку падсоленай вады. Бульбу нарэзаць кубікамі, цыбулю дробна пасекчы і заліць працэджаным скрозь сіта булёнам. Дадаць зеляніну пятрушкі і салеры і варыць яшчэ 20-25 хвілін. За 10 хвілін да канчатка варкі дадаць падрыхтаваныя кавалкі судака, нарэзаныя долькамі памідоры, лаўровы ліст і перац гарошкам і праварыць суп на слабым агні. Выняць пучок пятрушкі і салеры і дадаць у юху масла. Кроп і зеляніну пятрушкі дробна пасекчы і пасыпаць суп.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 227 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar