Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РАСТОЎСКАЯ ЮХА-2

    -400 г булёна (юхі),

    -95 г судака,

    -150 г бульбы,

    -20 г пятрушкі,

    -25 г цыбулі,

    -85 г памідор,

    -10 г масла сметанкавага,

    -лаўровага ліста,

    -перцу,

    -зеляні.

     

    У працэджаны булён з рыбных костак закласці бульбу, цыбулю, пятрушку, нарэзаныя долькамі, і варыць на працягу 20-25 хвілін. За 10-15 хвілін да канчатка варкі ў кіпячы булён пакласці паляндвіцу судака (1-2 кавалка), а праз некалькі хвілін - памідоры і спецыі (лаўровы ліст, перац). Па канчатку варкі ў юху дадаць сметанкавае масла.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 192 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar