Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РЫБНАЯ САЛЯНКА З ГРЫБАМІ

    - марскі акунь ці зубатка - 1 кг

    - вада - 3.5 л

    - баравікі - 8 шт. ці 15 - 20 шампіньёнаў (можна сушоных ці марынаваных)

    - квашаная капуста - 1 шклянка

    - салёны агурок - 1 шт.

    - каперсы, сечаная зеляніна кропу і пятрушкі - па густу

    - цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна

    - мука пшанічная - 2 ст.л.

    - перац - 5-7 гарошын

    - агурочны расол - па густу

    - масліны - 12-15 шт.

     

    Баравікі ці шампіньёны ачысціць, нарэзаць лустачкамі і сварыць да паўгатовасці. Нашаткаваць і спасераваць рэпчатую цыбулю. Асобна на сухой патэльні (без тлушчаў) абсмажыць да залацістага колеру муку і развесці яе невялікай колькасцю вады ці булёна. Салёныя агуркі ачысціць ад скуры і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Рыбу пачысціць і нарэзаць кавалачкамі. У грыбны адвар пакласці спачатку рыбу, праз 5-7 хвілін квашаную капусту, агуркі, каперсы, цыбулю, муку, лаўровы ліст і перац гарошкам. За 5-10 хвілін да гатовасці ўвесці працэджаны агурочны расол. Пры падачы на стол у кожную талерку пакласці лустачку цытрыны, масліны ці алівы і дробна сечаную зеляніну

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 158 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar