Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА БЕЛАРУСКАЯ З АДВАРАНАЙ БУЛЬБАЙ

    - рыба – 500 г

    - агуркі – 200 г

    - каперсы – 80 г

    - бульба – 200 г

    - масла сметанкавае – 100 г

    - сухары паніровачныя - 15г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - соль - па густу.

     

    Трэску, акуня ці судака разрабіць на паляндвіцу (без костак), нарэзаць невялікімі кавалачкамі і адварыць у невялікай колькасці вады. Вычышчаныя, нарэзаныя салёныя агуркі паскладаць у неглыбокі рондаль, дадаць каперсы, пасераваную цыбулю, рыбны булён і варыць пры зачыненым вечку на працягу 10-15 хвілін на малым агні. Вычышчаную свежую капусту нарэзаць, пакласці ў асобны рондаль, дадаць сметанкавае масла, ваду, накрыць рондаль вечкам і тушыць прыкладна 40 хвілін. Затым дадаць падсмажаную цыбулю, тамат-пюрэ, воцат, цукар, соль, лаўровы ліст, перац і тушыць да гатовасці. Калі капуста будзе гатовая, пакласці ў рондаль падсмажаную з маслам муку, размяшаць і пракіпяціць. Свежую капусту можна замяніць квашанай, але ў гэтым выпадку не трэба дадаваць воцату. У глыбокую патэльню пакласці пласт тушанай капусты, на яе кавалачкі гатовай рыбы, затым пласт агуркоў з каперсамі і другі пласт тушанай капусты. Зверху пакласці адвараную бульбу, нарэзаную лустачкамі, пасыпаць сухарамі, апырскаць маслам і запекчы ў духоўцы.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 167 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar