-800 г мяснога булёна,
-50 г ялавічыны,
-50 г вяндліны,
-50 г сасісак,
-100 г цыбулі,
-100 г салёных агуркоў,
-150 г бульбы,
-70 г тамат-пюрэ,
-30 сметанкавага масла,
-50 г смятаны,
-зеляніна пятрушкі,
-лаўровы ліст,
-перац гарошкам,
-соль.
Мяса, вяндліну і сасіскі сварыць у мясным булёне, парэзаць саломкай, агуркі парэзаць саломкай і прыпусціць у невялікай колькасці булёна. Цыбулю дробна парэзаць, пасераваць на масле, дадаць тамат-пюрэ і абсмажыць. У кіпячы булён пакласці нарэзаную долькамі бульбу і варыць амаль да гатовасці, затым дадаць цыбулю, тамат-пюрэ, агуркі, адвараныя мясныя прадукты, спецыі, соль і давесці да гатовасці. Пры падачы заправіць смятанай і пасыпаць зелянінай.
|