Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 10
    Гасцей: 10
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА ДАМАШНЯЯ

    -800 г мяснога булёна,

    -50 г ялавічыны,

    -50 г вяндліны,

    -50 г сасісак,

    -100 г цыбулі,

    -100 г салёных агуркоў,

    -150 г бульбы,

    -70 г тамат-пюрэ,

    -30 сметанкавага масла,

    -50 г смятаны,

    -зеляніна пятрушкі,

    -лаўровы ліст,

    -перац гарошкам,

    -соль.

     

    Мяса, вяндліну і сасіскі сварыць у мясным булёне, парэзаць саломкай, агуркі парэзаць саломкай і прыпусціць у невялікай колькасці булёна. Цыбулю дробна парэзаць, пасераваць на масле, дадаць тамат-пюрэ і абсмажыць. У кіпячы булён пакласці нарэзаную долькамі бульбу і варыць амаль да гатовасці, затым дадаць цыбулю, тамат-пюрэ, агуркі, адвараныя мясныя прадукты, спецыі, соль і давесці да гатовасці. Пры падачы заправіць смятанай і пасыпаць зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 204 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar