Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА ГАРОДНІННАЯ

    -4 салёных агурка,

    -4 цыбуліны,

    -2 cт. лыжкі таматавай пасты,

    -1 морква,

    -8 маслін,

    -1/2 цытрыны,

    -2 рэпы,

    -4 cт. лыжкі алею,

    -4 cт. лыжкі сечанага кропу,

    -1,5 л вады,

    -соль - па густу

    -молаты чорны перац - па густу.

     

    Ачысціце ад скуркі і насення салёныя агуркі і нарэжце іх саломкай. Затым дадайце да іх нацёртую на буйнай тарцы моркву, рэпу, нарэзаную цыбулю і алей. Атрыманую сумесь выгрэйце на агні 5-6 хвілін, перыядычна памешваючы. Скурку і насенне, пакінутыя ад агуркоў, заліце 2 шклянкамі гарачай вады, праварыце і дайце настаяцца 10 хвілін, пасля адвар працадзіце і дадайце яго да тушанай гародніны. Затым уліце па густу яшчэ вады, пасаліце і паперчыце. Упрыгожце маслінамі і кропам і падавайце

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 178 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar