-4 салёных агурка,
-4 цыбуліны,
-2 cт. лыжкі таматавай пасты,
-1 морква,
-8 маслін,
-1/2 цытрыны,
-2 рэпы,
-4 cт. лыжкі алею,
-4 cт. лыжкі сечанага кропу,
-1,5 л вады,
-соль - па густу
-молаты чорны перац - па густу.
Ачысціце ад скуркі і насення салёныя агуркі і нарэжце іх саломкай. Затым дадайце да іх нацёртую на буйнай тарцы моркву, рэпу, нарэзаную цыбулю і алей. Атрыманую сумесь выгрэйце на агні 5-6 хвілін, перыядычна памешваючы. Скурку і насенне, пакінутыя ад агуркоў, заліце 2 шклянкамі гарачай вады, праварыце і дайце настаяцца 10 хвілін, пасля адвар працадзіце і дадайце яго да тушанай гародніны. Затым уліце па густу яшчэ вады, пасаліце і паперчыце. Упрыгожце маслінамі і кропам і падавайце
|