Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА ГАРОДНІННАЯ З ГРЫБАМІ

    - грыбы белыя сушоныя – 10 г

    - морква - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1-2 цыбуліны

    - агуркі салёныя - 2-3 шт.

    - гарошак зялёны - 2 ст.л.

    - бульба - 2-3 бульбіны

    - тамат-паста - 2 г.л.

    - масліны - 10-12 шт.

    - масла сметанкавае - 1 г.л.

    - цытрына - па густу

    -зеляніна - па густу

    -соль - па густу

    - смятана - 1 ст.л.

     

    Прамытыя сушоныя грыбы замачыць у халоднай вадзе на 3-4 гадзіны, затым адварыць да гатовасці, астудзіць, нарэзаць дробнымі кубікамі і абсмажыць на сметанкавым масле з даданнем тамата-пасты. Салёныя агуркі ачысціць ад скуркі і насення, нарэзаць, адварыць у невялікай колькасці вады. У кіпячы грыбны булён пакласці падрыхтаваныя грыбы, нарэзаную кубікамі бульбу і варыць амаль да гатовасці бульбы, пасля чаго дадаць салёныя агуркі, абсмажаную цыбулю, моркву, зялёны гарошак. Заправіць соллю. Варыць на працягу 5-10 хвілін. Пры падачы пакласці ў талерку з салянкай масліны, лустачку цытрыны, смятану і дробна нарэзаную зеляніну пятрушкі ці кропу.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 199 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar