Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 10
    Гасцей: 10
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА ГРЫБНАЯ ЗБОРНАЯ

    -грыбы сушоныя - 5 г,

    -грыбы свежыя - 15 г,

    -грыбы марынаваныя - 10 г,

    -грыбы салёныя - 10 г;

    -цыбуля рэпчатая - 50 г,

    -агуркі салёныя - 30 г,

    -масліны - 20 г,

    -каперсы - 10 г,

    -алівы - 10 г,

    -тамат-пюрэ - 20 г,

    -масла сметанкавае - 10 г,

    -смятана - 30 г,

    -цытрына - 1/10 шт.,

    -лаўровы ліст,

    -перац чорны гарошкам,

    -зеляніна,

    -соль.

     

    Сушоныя грыбы адварыць, адцадзіць і нарэзаць саломкай. Папярэдне адвараныя на працягу 4-5 хвілін і нарэзаныя саломкай свежыя грыбы пакласці ў кіпячы адвар з сушоных грыбоў і варыць 12-15 хвілін. Падрыхтаваць як звычайна рэпчатую цыбулю з таматам-пюрэ і салёныя агуркі. Марынаваныя апенькі, салёныя рыжакі ці грузды апарыць і нарэзаць саломкай. Падрыхтаваныя прадукты пакласці ў кіпячы булён і варыць 10-15 хвілін, затым дадаць адвараныя сушоныя грыбы, чорны перац, лаўровы ліст, пасаліць і даць закіпець. Увесці масліны, каперсы, смятану і варыць яшчэ 5 хвілін. У талерку пакласці лустачку вычышчанай цытрыны і зеляніну.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 190 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar