-ялавічына (паляндвіца) - 150 г,
-масла топленае - 20 г,
-цыбуля рэпчатая - 50 г,
-агуркі салёныя - 40 г,
-тамат-пюрэ - 25 г,
-соус "Паўднёвы" - 10 г,
-воцат вінны - 5 г,
-каперсы - 10 г,
-часнык - 3 г,
-перац чорны молаты,
-соль,
-зеляніна.
Нарэзаць дробнымі кавалачкамі ялавічыну, пасыпаць сольлю, перцам, абсмажыць разам з рэпчатай цыбуляй, дадаць тамат- пюрэ, муку, спасераваць усё разам, развесці булёнам да напаўвадкага стану, заправіць часныком, вінным воцатам, соусам "Паўднёвы", пакласці каперсы, чорны молаты перац і тушыць да гатовасці. Перад падачай пасыпаць салянку зелянінай. |