Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА ПА-СУМСКУ З ВОСТРЫМІ ГРЭНКАМІ

    - ялавічына – 600 г

    - маргарын – 40 г

    - цыбуля рэпчатая – 75 г

    - агуркі (салёныя) – 120 г

    - тамат-паста – 75 г

    - соус востры – 25 г

    - мука – 10 г

    - воцат – 5 г

    - часнык - 1-2 долькі

    - цытрына - 1/2 шт.

    - булён мясной – 1,2 л

    - зеляніна - па густу

    -соль - па густу

    -спецыі - па густу

    для грэнак:

    - сыр (галандскі) – 80 г

    - масла сметанкавае – 40 г

    - яйкі (жаўток) - 1 шт.

    - тамат-паста – 15 г

    - часнык - 1-2 долькі

    - хлеб пшанічны – 300 г

    - перац чырвоны (молаты) - па густу.

     

    Мяса нарэзаць дробнымі брусочкамі, абсмажыць разам з цыбуляй і мукой, заліць 1/3 часткай булёна і тушыць да гатовасці; дадаўшы тоўчаны часнык, тамат, соус і воцат, патушыць 3-5 хвілін, затым заліць пакінутым булёнам, заправіць спецыямі і пракіпяціць. Падаць з кавалачкам цытрыны і сечанай зелянінай. Асобна на піражковай талерцы падаць грэнкі. Для іх падрыхтоўкі хлеб нарэзаць на 4 лустачкі. Нашмараваць іх масай, якая складаецца з сумесі цёртага сыра, тамата, сырога жаўтка, масла і чырвонага перцу, і запекчы ў смажыльнай шафе.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar