Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА З АСЯТРЫНЫ І СЁМГІ

    - асятрына - 1 кг

    - сёмга - 1 кг

    - галовы сёмгі - 2 шт.

    - каперсы - 1 слоічак

    - масліны - 1/2 слоікі

    - алівы - 1/2 слоікі

    - цыбуля рэпчатая (буйная) - 4 шт.,

    - агуркі (салёныя) - 6 шт.

    - таматавая паста - 2 ст. л.

    - грыбы белыя (марынаваныя) - 2 шклянкі

    - морква - 2 шт.

    - пятрушка (зеляніна) - 2 пучка

    - кінза (адзін) - 1 пучок

    - кроп - 1 пучок

    - перац-гарошак - 1 г. л.

    - лаўровы ліст - 6 шт.

    - рыбная нарэзка (падвэнджаная) – 200 г.

     

    Парэзаць галовы на 4 часці, выдаліць жабры, сварыць булён. Вады наліць 2-2,5 літра. Выняць галовы, у гэтым жа булёне сварыць тое, што ў вас застанецца ад сёмгі і асятрыны, ад парэзанае кубікамі паляндвіцы (шкуры, косці, плаўнікі, абразанні). Пасля працадзіць булён і кінуць у яго моркву, парэзаную саломкай. Агонь пры гэтым - мінімальны. Парэзаць цыбулю кольцамі (паўколамі) і абсмажыць яе на алеі. Калі цыбуля пачне жоўкнуць, пакласці ў яе тамат-пасту і яшчэ пасмажыць 3-5 хвілін. Салёныя агуркі пачысціць (абавязкова!) і парэзаць кубікамі. Грыбы парэзаць кубікамі. І кінуць у рыбны булён грыбы, асятрыну, сёмгу, падсмажаную з тамат-пастай цыбулю, салёныя агуркі, зеляніну, перац, лаўр.ліст, масліны, алівы, каперсы, парэзаную саломкай нарэзку. І на маленькім агні стамляць гэта хвілін 20-30.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar