Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА З ГРЫБАМІ

    -свежыя замарожаныя грыбы (лепш за ўсё апенькі ці белыя),

    -мяса з салам,

    -цыбуля,

    -капуста,

    -бульба,

    -таматавая паста ці кетчуп

     

    Падрыхтоўваецца ў сатэйніку: Дробна парэзанае сала падсмажваецца, кладзецца парэзанае мяса, 15 хвілін падсмажваецца, затым грыбы, ізноў якія падсмажываюцца (усё робіцца на павольным агні). Саліць, перчыць, лаўровы ліст па густу. Калі ўсё гэта дайшло да гатовасці, кладзём нашаткаваную капусту, якая тушыцца. Капуста патушылася, кладзём бульбу дробна нарэзаную. Таматавую пасту класці толькі пасля гатовасці бульбы. Галоўнае салянку памешваць рэгулярна

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar