-свежыя замарожаныя грыбы (лепш за ўсё апенькі ці белыя),
-мяса з салам,
-цыбуля,
-капуста,
-бульба,
-таматавая паста ці кетчуп
Падрыхтоўваецца ў сатэйніку: Дробна парэзанае сала падсмажваецца, кладзецца парэзанае мяса, 15 хвілін падсмажваецца, затым грыбы, ізноў якія падсмажываюцца (усё робіцца на павольным агні). Саліць, перчыць, лаўровы ліст па густу. Калі ўсё гэта дайшло да гатовасці, кладзём нашаткаваную капусту, якая тушыцца. Капуста патушылася, кладзём бульбу дробна нарэзаную. Таматавую пасту класці толькі пасля гатовасці бульбы. Галоўнае салянку памешваць рэгулярна
|