- кансерваваны тунец – 80 г
- агуркі салёныя – 25 г
- тамат-паста – 10 г
- цыбуля рэпчатая – 60 г
- гарошак зялёны – 10 г
- корань пятрушкі – 10 г
- перац чорны (молаты) - па густу
-соль - па густу.
Адварыць у вадзе рэпчатую цыбулю, корань пятрушкі. У кіпячы адвар пакласці салёныя агуркі, нарэзаныя кубікамі, давесці да кіпення, дадаць здробненую рэпчатую цыбулю, абсмажаную з таматам-пастай, соль, чорны молаты перац, зялёны гарошак, рыбныя кансервы і варыць 5-10 хвілін. Пры падачы пасыпаць салянку дробна нарэзаным кропам.
|