Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА З КІСЛАЙ КАПУСТЫ З МЯСАМ

    - капуста квашаная - 1.2 кг

    - цыбуля рэпчатая - 3-4 цыбуліны

    - грыбы - 6 шт.

    для смажанкі:

    - мука - 1 ст.л.

    - масла сметанкавае - 1 ст.л.

    для запраўкі:

    - смажаная вяндліна (ці смажаная свініна) – 400 г

    - каўбаса – 100 г

    - дзічына – 100 г

    - соль - па густу

    - перац - па густу

    -лаўровы ліст - па густу

     

    Грыбы адварыць. Капусту прамыць у 3-х халодных водах, адціснуць. Цыбулю дробна нарэзаць, падсмажыць з 2-3 лыжкамі масла, дадаць капусту і падсмажваць, падліваючы грыбны булён. Калі праз 1.5 гадзіны варкі капуста размягчыцца, пакласці мяса (смажаную вяндліну ці смажаную свініну, каўбасу, дзічыну ці іншага халоднага мяса). Дадаць у сумесь перцу, солі, лаўровага ліста, тушыць 30 хвілін. Зрабіць 1 лыжку мучной смажанкі, змяшаць яе з капустай і мясам і тушыць яшчэ 10 хвілін. Затым перакласці ў сатэйнік, паставіць у духоўку, у печ на 30 хвілін, пакуль салянка не падрумяніцца.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 174 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar