Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА З МАРСКІМ ГРАБЕШКОМ

    - марскі грабешок – 100 г

    - цыбуля рэпчатая - 100 г

    - агуркі салёныя – 60 г

    - морква – 30 г

    - каперсы – 10 г

    - масліны – 10 г

    - тамат-паста – 20 г

    - масла топленае – 20 г

    - смятана – 20 г

    - цытрына - 1/10 шт.

    - корань пятрушкі – 10 г

    - лаўровы ліст - па густу

    - перац чорны гарошкам - па густу

    - перац чорны молаты - па густу

    - зеляніна пятрушкі - па густу

    - соль.

     

    Рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі, абсмажыць з тлушчам, дадаць тамат-пасту і давесці да гатовасці. Мяса марскога грабешка пакласці ў кіпячую салёную ваду, дадаць моркву, корань пятрушкі, чорны перац гарошкам і варыць на працягу 10 хвілін. Варанае мяса марскога грабешка нарэзаць тонкімі лустачкамі. У кіпячы булён, атрыманы пасля варкі марскога грабешка, пакласці смажаную цыбулю, вычышчаныя і нарэзаныя невялікімі кавалачкамі салёныя агуркі, каперсы, чорны молаты перац, лаўровы ліст і варыць на працягу 5-10 хвілін. У канцы варкі заправіць салянку смятанай і давесці да кіпення. Пры падачы ў талерку з салянкай пакласці лустачкі варанага марскога грабешка, масліны, кавалачак цытрыны, дробна нарэзаную зеляніну пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 191 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar