Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА З РЫБЫ МАСКОЎСКАЯ

    -600 г рыбнай паляндвіцы,

    -2 салёных агурка,

    -2 цыбуліны,

    -2 ст.лыжкі масла,

    -2 ст.лыжкі тамат-пюрэ,

    -20 г сыра,

    -цукар - па густу,

    -лаўровы ліст - па густу.

    Для тушанай капусты:

    -1 морква,

    -1-2 цыбуліны,

    -600 г квашанай капусты,

    -2 ст.лыжкі масла ці свінога сала,

    -1 ст.лыжка 3%-го воцату,

    -1/2 ст.лыжкі цукру.

     

    Цыбулю, моркву дробна нарэзаць і злёгку абсмажыць, дадаць тамат і абсмажыць усё разам. Затым пакласці квашаную капусту, падліць трохі вады ці булёна і тушыць да гатовасці, дадаць па густу воцат і цукар. Рыбную паляндвіцу са скурай нарэзаць невялікімі кавалачкамі, выкласці ў неглыбокі рондаль, пакласці дробна нарэзаныя салёныя агуркі, абсмажаныя цыбулю і тамат, уліць булён ці ваду і тушыць 10-15 хвілін. За 5 хвілін да канчатка дадаць лаўровы ліст. На змазаную маслам патэльню пакласці пласт тушанай капусты, затым рыбу разам з гароднінай і соусам, у якім яна тушылася і зверху пакінутую капусту. Паверхню салянкі разраўняць, пасыпаць цёртым сырам, паліць маслам і запекчы ў духоўцы ў плыні 10-15 хвілін. Падаваць на стол, упрыгожыўшы лустачкамі цытрыны, марынаванымі агуркамі і маслінамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 181 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar