Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА З СЕЛЯДЦОМ ПАМІДОРАМІ І САЛОДКІМ СТРУКОВЫМ ПЕРЦАМ

    - селядзец свежы – 80 г

    - сардзіны – 15 г

    - паляндвіца салёнага ці вэнджанага селядца – 20 г

    - цыбуля рэпчатая - 30 г

    - агуркі салёныя – 20 г

    - перац струкавы – 15 г

    - памідоры – 20 г

    - тамат-пюрэ – 5 г

    - каперсы – 5 г

    - масліны – 5 г

    - масла сметанкавае – 10 г

    - цытрына - 1/6 шт.

    - зеляніна пятрушкі - па густу

    -лаўровы ліст - па густу

    - перац чорны гарошкам - па густу

    -соль - па густу.

     

    Рэпчатую цыбулю, струкавы перац нарэзаць саломкай і пасераваць па асобнасці да гатовасці. У цыбулю пры пасераванні дадаць тамат-пюрэ, лаўровы ліст і перац гарошкам. У гарачую ваду ці рыбны булён пакласці струкавы перац, цыбулю, падрыхтаваныя салёныя агуркі, каперсы і варыць 10-15 хвілін. Затым дадаць нарэзаныя на порцыі паляндвіцы свежага селядца, сардзіны, мякаць салакі, нарэзаны тонкімі лустачкамі вымачаны салёны селядзец ці вэнджаны, свежыя памідоры, нарэзаныя долькамі, і ўсё варыць да гатовасці свежага селядца. У талеркі з салянкай пакласці масліны, кружочкі цытрыны і зеляніну.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 185 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar