- судак – 800 г
- цыбуля рэпчатая - 2 шт.
- морква - 1 шт.
- салёныя агуркі – 150 г
- кетчуп – 40 г
- масліны – 100 г
- сметанкавае масла - 2 ст.л.
- лаўровы ліст - па густу
- чорны перац - 3-4 шт.
- цытрына - 1/2 шт.
- зеляніна - па густу
- соль.
Вычышчаную рыбу нарэзаць кавалкамі, пакласці ў халодную ваду і варыць на слабым агні да гатовасці. Асцярожна выняць рыбу з булёна. Нашаткаваць цыбулю, моркву і абсмажыць на сметанкавым масле, за дзве хвіліны да канчатка варкі дадаць кетчуп. Агуркі дробна парэзаць і апусціць у кіпячы булён, затым туды ж пакласці масліны і цыбулю з морквай і кетчупам. Кіпяціць 10 хвілін. У талерку пакласці парцыённыя кавалкі рыбы, заліць салянкай і пасыпаць сечанай зелянінай.
|