Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 10
    Гасцей: 10
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА З ВЭНДЖАНАЙ ГАРБУШАЙ

    -1,5 л рыбнага булёна,

    -400 г вэнджанай гарбушы,

    -2 салёных агурка,

    -4 цыбуліны,

    -2 ст. лыжкі тамат-пюрэ,

    -2 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    -3 ст. лыжкі смятаны,

    -16 маслін,

    -1/2 цытрыны,

    -каперсы,

    -перац чорны гарошкам,

    -лаўровы ліст,

    - зеляніна пятрушкі,

    -соль.

     

    Паляндвіцу гарбушы нарэзаць на кавалачкі. Цыбулю дробна парэзаць, пасераваць на масле, дадаць тамат-пюрэ і смажыць памешваючы 10 хвілін. Агуркі ачысціць ад скуркі і насення, нарэзаць лустачкамі і прыпусціць у булёне. У кіпячы булён апусціць цыбулю, агуркі, каперсы з расолам і варыць пры слабым кіпенні 20 хвілін. За 10 хвілін да гатовасці дадаць кавалачкі гарбушы, перац і лаўровы ліст. Салянку заправіць смятанай, пакладзіце вычышчаныя ад скуркі долькі цытрыны, масліны, пасыпаць зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar