Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    САЛЯНКА З ВЕШАНКІ

    - вешанкі - 500 г

    - капуста - 1 кг

    - салёны агурок - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - таматавая паста - 2 г. л.

    - цукар - 1 г. л.

    - масла - 2 ст. л.

     

    Капусту нашаткаваць, пакласці ў рондаль, дадаць масла, трохі вады, апырскаць воцатам, тушыць каля гадзіны. За 15-20 хвілін дабавіць таматавую пасту, нарэзаны агурок, цукар, соль, перац. лаўровы ліст. Вешанкі пакласці ў кіпячую ваду на 10 хвілін, затым нарэзаць лустачкамі і абсмажыць у масле. Асобна абсмажыць цыбулю, дадаць у яе грыбы. Палову тушанай капусты пакласці на патэльню, на яе грыбы і зверху выкласці астатнюю капусту. Пасыпаць сухарамі, апырскаць маслам і паставіць у духоўку на 15 хвілін. Пры падачы упрыгожыць лустачкамі цытрыны і маслінамі. Калі свежую капусту замяніць квашанай, воцат не дадаваць.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 199 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar