Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ШКЕМБЕ ЧОРБА

    (малочны суп з мясам)

    -ялавічына - 600 г

    -ці цяляціна - 600 г

    -ці свініна - 600 г

    -тлушч - 0.5 шклянкі

    -малако - 1 шклянка

    -перац чырвоны - 1 г. лыжка

    -перац чорны - па густу

    -соль - па густу

    -часнык - па густу

    -воцат - па густу

     

    Мяса заліваецца кіпенем, потым добра адбіваецца абапал. Прамываецца, заліваецца халоднай вадой і варыцца да гатовасці (ялавічына 3 гадзіны, цяляціна 2 гадзіны, свініна 1 гадзіну). Лепш за ўсё варыць пад ціскам. Добра зваранае мяса нарэзаць дробнымі кавалачкамі, булён заправіць па густу соллю і варыць яшчэ 20 хвілін. Дадаць растоплены тлушч, чырвоны перац, потым малако і чорны перац. Падаваць кавалачкі нарэзанага мяса, залітыя гарачым булёнам, запраўленыя цёртым часныком і воцатам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 179 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar