- булён курыны - 1.4 шклянкі
- памідоры - 1 шт.
- цыбуля рэпчатая - 1/2 цыбуліны
- морква - 1 шт.
- масла сметанкавае - 1 г.л.
- перац белы 1/2 г.л.
- імбір - па густу
- часнык - 1 зубчык
- міндальная эсэнцыя - 0.3 г
- міндаль - 1/4 шклянкі
- соль - па густу
Рэпчатую цыбулю, моркву, памідоры наразаюць кубікамі і пасеруюць на тлушчы да мяккасці. Затым гародніну праціраюць праз сіта, ўліваюць курыны булён, даводзяць да кіпення, запраўляюць спецыямі, міндальнай эсэнцыяй, рэзкімі затаўкамі і даводзяць суп да гатовасці. Асобна падаюць міндаль.
|